2009-01-28

Deepimpression Masquarade 2009


Deepimpression Masquarade 2009
Február 13 péntek – Ennél rosszabb ne történjen Veled!

Ha február, akkor maszkabál!
Ebben a hónapban sem marad el az immáron ötödik Deepimpression Maszkarád.

Az eddigi hagyományteremtő mulatságokon is sokan öltöttek magukra jelmezt, tartsuk meg a hagyományt és öltözzünk be idén is! Legyél akár angyal vagy ördög, esetleg lélekben egy vad oroszlán vagy doromboló kiscica, hitvalló pap, talán apáca most megmutathatod, mi vagy ki lakozik legbelül ;). Legyen csak egy álarc, maszk, vagy tetőtől talpig jelmez, adjuk meg a farsang módját!

Lemezlovasaink is már lázasan tevékenykednek mind az álruha, mind pedig a zene tekintetében. Az éjszaka főszereplője az exkluzív 3 órás szettet prezentáló Naga&Beta mellett a házigazda Skiz lesz, aki ezen az éjszakán mutatja be debütáló Deepimpression mix albumát, melyet az elsőnek érkező 100 vendég cd formájában is hazavihet. A további hanghatások mágusai: Tobi, Sabre, Robin.

Ha nem vagy nyuszi (vagy az vagy, de jelmezben!) és beöltözve érkezel meghívunk egy italra welcome drink formájában és a belépő árából is kedvezményt kapsz, így 1500 Ft helyett csak 1000 Ft-ot kell fizetned.

Ha mindez még nem volna elég, a fokozás fokozása a helyszín maga: A Hősök Terén található Műcsarnokban lévő Club Art! Aki pedig nem fáradna el a közel 8 órányi zenei áradatban, az még otthon tegye be bátran a fürdőruhát, hiszen 6 órakor minden regenerálódni vágyó bulizót vár az 5 percre lévő Széchenyi Fürdő, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma! :)

Gyere el és őőőrüljél meg:
Di Crew

Belépő:
jelmezben 1000 Ft (ajándék welcome drinkkel!)
jelmez nélkül 1500 Ft

Djk:Naga&Beta, Skiz, Tobi, Robin, Sabre

Helyszín: Hősök tere, Műcsarnok, CLUB ART

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jók az új cd borítók és plakátok! Én grafikus tanuló vagyok, és szívesen terveznék nektek! Ha érdekel a dolog, írjatok az e-mail címemre és küldök nektek néhány agyagok,amiket eddig csináltam!
E-mail címem: i_brigitta@freemail.hu
Köszi!